Η αρχική έμπνευση ήταν από fanpage.gr
Υλικά
- 1 φλ. βούτυρο
- 1,5 φλ. ζάχαρη
- 4 βανίλιες
- 2 μεγάλα αυγά
- 2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλιά γλυκού μπεικιν παουντερ
- μισή κουταλιά γλυκού σόδα
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 φλ. σταγόνες γάλακτος
- περίπου 1,5 φλ. NuCrema ΙΟΝ { και ελληνική είναι και νόστιμη }
Εκτέλεση
- Αναμειγνύουμε στο μιξερ όλα τα υλικά εκτός από τη NuCrema μέχρι να γίνει ένα λείο μείγμα
- Τοποθετούμε μια λαδόκολλα σε ένα ορθογώνιο ρηχό ταψί
- Προθέρμανση φούρνου στον αέρα 175 - 180 βαθμούς όσο :
- Δημιουργούμε με ένα κουτάλι ένα μικρό ορθογώνιο με το μισό μείγμα πάνω στο ταψί μας
- Στρώνουμε ομοιόμορφα με μια σπάτουλα σιλικόνης απάνω του τη NuCrema χωρίς όμως να αγγίξει τις άκρες του μείγματος μας
- Απλώνουμε το υπόλοιπο μισό μείγμα καλύπτοντας και τις άκρες του σχήματος που δημιουργήσαμε
- Ψήνουμε για 25 λεπτά στον αέρα στους βαθμούς που έχουμε προεπιλέξει
Βγαίνουν περίπου 7 - 8 μεγάλα αφράτα κομμάτια
:)
κείμενο Ελένη Σκουτελάκη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου