Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η παρούσα φάση του τόπου μας ...

 Η δημοκρατία είναι κάτι ουτοπικό πλέον ! 💯

" Βαμπίρ " και " ζόμπι " κάνουν κουμάντο' ξεχωρίζουν από το " παγερό βλέμμα γεμάτο δίψα για περισσότερο αίμα " στα διάφορα μέσα μαζικής αποχαύνωσης' μακράν πιο εφιαλτικοί από το να ήταν στα αλήθεια τέτοιου είδους πλάσματα και ολωσδιόλου ανήθικοι ! 

Φιμώνουν την αντίθετη άποψη σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι όχι μόνο ! 

Παίζουν κουκλοθέατρο με κούκλες - " ειδικούς στο μαγείρεμα " και τρομακτικούς σαν τον " Τσάκι " από το γνωστό θρίλερ !!! 

Βγάζουν επίορκους να μιλάνε για υγεία !

Ζούμε σε παράκρουση κι ακόμα κοιμάται ο κόσμος μας !!! Μη μου τους κύκλους τάραττε !

Οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια στον Καιάδα' όπως στην αρχαιότητα έριχναν τα ανάπηρα παιδιά και βρέφη έτσι και τώρα καθοδηγούν στο δρόμο αυτό ανθρώπους που οι ίδιοι αχρηστεύουν με τις αποφάσεις τους και το συνεχή καταιγισμό πληροφοριών και μετατρέπουν σε ανήμπορους πνευματικά και σωματικά όσους τους ακολουθούν τυφλά !

Παράλληλα η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την αφάνεια από το χάρτη με την έλευση και άλλων " επενδυτών " που δεν θα λιάζονται σε κάποια παραλία όπως παλαιότερα έλεγε αριστερή υπουργός αλλά θα κάνουν γιουρούσι στην πορεία στα ίδια μας τα σπίτια !!!

Σταυρώνουν ήρωες υγειονομικούς που χειροκροτάγανε τάχα εχθές' αυτοί που αποφασίζουν με το έτσι θέλω για το κοινό " καλό " ' ενώ έχουν σπρώξει στην αυτοκτονία ανθρώπους με ψυχολογικά προβλήματα που δεν άντεξαν τους εγκλεισμούς και την απώλεια της ελευθερίας τους ! 

Προσθέτουν στο σύλλογο της υπάρχουσας ανεργίας και άλλα μέλη και η γλώσσα τους μοιάζει πιο ξύλινη και από το κούτσουρο που διαθέτουν για μυαλό !

Ανθέλληνες και μισάνθρωποι που ενδιαφέρονται για όλα τα " εφευρεμένα είδη διαφορετικότητας " που σκοπό έχουν να διαφθείρουν την ανθρώπινη φύση' αλλά αδιαφορούν παντελώς για την παράδοση , την ηθική και την ευημερία των συνανθρώπων τους !!!

Υποκριτές στο τέρμα λιτανεύουν κακόγουστη μαριονέτα - καρνάβαλο , επιτρέπουν αυτομαστιγώματα σε κοινή θέα στον Πειραιά' προσκυνούν δημόσια λείψανα καλλιτέχνη' αλλά απαγόρευσαν την περιφορά της εικόνας της Παναγίας τον 15Αύγουστο για να μην κολλήσει κανένας ιό ! 

Σίγουρα αυτοί δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή τους να " κολλήσουν " τον ιό της τιμιότητας , της ανθρωπιάς , της αγάπης , της ουσιαστικής αλληλεγγύης , της πίστης στα θεία , γιατί είναι άρρωστοι πνευματικά - ψυχικά και σωματικά από τον ιό της φιλαργυρίας και της αποστασίας ! 

Σε λιγάκι έρχονται για τα παιδιά σας - θυμηθείτε όλα τα σκάνδαλα που έχουν ακουστεί για αυτούς και που ανήκουν - όσοι έχετε αν τα παραδώσετε στο έλεος τους θα έχει χαθεί κάθε ελπίδα ... 

Ας εντείνουμε αυτό που πραγματικά απεχθάνονται την ενότητα μεταξύ μας , την πίστη και την προσευχή στο Θεό' Αυτόν που μισούν επειδή αυτοί λατρεύουν μόνο τον ξεπεσμό , το χάος , το διχασμό , το χρήμα και κάθε τι εφήμερο ! 

Κείμενο Ελένη Σκουτελάκη


Σχόλια

🌻 Αγαπημένα Της Εβδομάδας