Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

🍃Ο Κόσμος Μας Κάνει Επανεκκίνηση 🌊

❗ Ο κόσμος μας βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο στο οποίο οδήγησε ο ίδιος κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό του σιγά-σιγά.
🍃 Καταστρέψαμε δάση.
🌊 Μολύναμε θάλασσες.
🔒 Φυλακίσαμε ζώα σε κλουβιά και ενυδρεία για να τα χαζεύουμε ενώ έπρεπε να βρίσκονται στο πραγματικό τους  περιβάλλον στη φύση.
💞 Γίναμε άπληστοι και χάσαμε το νόημα των πραγματικών αξιών αυτής της ζωής.
🏡 Τώρα η ζωή η ίδια για να μπορέσει να συνεχιστεί μας αναγκάζει να απομονωθούμε στον εαυτό μας και μας δίνει μία ευκαιρία τελευταία για ενδοσκόπηση.
Σίγουρα μπορούμε να νιώσουμε τώρα πώς είναι το να είσαι κλεισμένος σε ένα χώρο' να θες να βγεις έξω...
Κι όμως ούτε στο μισό δεν μπορούμε να βιώσουμε τον πόνο των ζώων που φυλακίσαμε προς τέρψη.
Ούτε των δέντρων πού καταστρέψαμε για να οικοδομήσουμε.
🚮 Όλα τα λεφτά του κόσμου τώρα ακόμα και να τα είχαμε' μοιάζουν ένα τίποτα' απλά παλιόχαρτα.
Τελικά είμαστε άνθρωποι της τελευταίας στιγμής λίγο πριν το γκρεμό αντιλαμβανόμαστε ότι το μόνο που άξιζε σε αυτή τη ζωή και θα αξίζει είναι η ίδια η ζωή και η υγεία και το να εκτιμούμε αυτά που ήδη έχουμε κι όχι να στεναχωριόμαστε για αυτά που θα θέλαμε να είχαμε !
🦉Μετά από όλες αυτές τις δοκιμασίες που μακάρι να καταφέρουμε να τις περάσουμε όλοι με επιτυχία' γιατί είναι ένα τεστ αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή και για την υγεία μας τη σωματική και για την πνευματική μας υγεία' θα χρειαστεί να κάνουμε μία επανεκκίνηση όπως κάναμε πρωτίστως στους υπολογιστές όταν κόλλαγε το λειτουργικό τους σύστημα.
🌍 Είμαστε λίγο πριν το μηδέν κάποιοι ήδη έφυγαν από αυτή τη ζωή ακόμα και για αυτούς που έφυγαν' οφείλουμε να τη ζήσουμε πιο ποιοτικά και αρχικά να αναθεωρήσουμε ποιες είναι οι πραγματικές αξίες που θα 'πρεπε να έχουμε !
🌺 Όσο η γη γυρίζει και η ψυχή μας έχει πίστη ότι δεν είναι μόνη της σε αυτό τον κόσμο τόσο η ζωή θα συνεχίζεται...
Γιατί πολύ απλά υπάρχει κάτι ανώτερο' υπάρχει ο Θεός και πιστεύω ότι αν ήταν ένας θεός μοχθηρός θα μας είχε καταστρέψει πολύ νωρίτερα' γιατί οι ίδιοι έχουμε βάλει τα χέρια μας και έχουμε βγάλει τα μάτια μας' οι ίδιοι έχουμε φερθεί άπληστα και είμαστε ανικανοποίητοι' έχουμε δύο πράγματα και για να είμαστε ευτυχισμένοι θέλουμε αλλά 102.
😷 Χάσαμε τον εαυτό μας' χάσαμε τα όνειρα που είχαμε όταν ήμασταν παιδιά που ήμασταν αθώοι και τώρα ήρθε η ώρα να ξαναθυμηθούμε αυτό που ήμασταν !
Αυτό που συμβαίνει είναι ένας σεισμός' δεν είναι στο έδαφος' είναι στα έγκατα της ίδιας μας της ψυχής' της ύπαρξης μας.
👤  Ευκαιρία να αφουγκραστούμε τα μηνύματα που μας δίνει η φύση' το περιβάλλον και ο ίδιος μας ο εαυτός πια' που έχει αρχίσει να ξυπνάει από το λήθαργο και από την εγωιστική του μονομανία.
Μία επανεκκίνηση μία καινούργια αρχή για εμάς' για αυτούς που αγαπάμε' για τις αντοχές των πλασμάτων που δοκιμάσαμε...
💚 Αν το πιστεύουμε αρκετά μπορούμε να το καταφέρουμε κι αν θυμηθούμε ότι δεν είμαστε μόνοι σε αυτό τον πλανήτη' ούτε μόνοι στο σύμπαν' αλλά σημαντικό κομμάτι του ! 

Σχόλια

🌻 Αγαπημένα Της Εβδομάδας