Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σιμιγδαλένιος χαλβάς ✨💖



Υλικά
500γρ. χονδρό σιμιγδάλι 
περίπου 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη
2 βανίλιες
1,5 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
1 ποτήρι νερό
λιγότερο από 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
κανέλα

Εκτέλεση 
Σιμιγδάλι, καστανή ζάχαρη, κανέλα και ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα καλό διαρκές ανακάτεμα για να μην κολλήσει με ξύλινη κουτάλα.
Κατόπιν αφού ελαφρώς ροδίσει το μείγμα' προσθέτω το χυμό πορτοκαλιού, το νερό και ανακατεύω μέχρι να γίνει στερεό.  

*Τέλος τοποθετώ το μείγμα σε φόρμες ή μπολ με επιπλέον κανέλα για ακόμη πιο όμορφη γεύση και όταν κρυώσει σερβίρω ή τοποθετώ πριν σερβίρω στο ψυγείο για ακόμα πιο δροσερή γεύση.😉

Κείμενο, φωτογραφία & video Ελένη Σκουτελάκη

Σχόλια

🌻 Αγαπημένα Της Εβδομάδας