Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

💞🤗Νιώσε τυχερός με όλα όσα έχεις

Μάθε να ζεις με αυτά που έχεις μάθε να ζεις όμως και με λίγο λιγότερα και μετά θα καταφέρεις να ζεις όσο γίνεται λιγότερο εξαρτημένος από την ύλη !

Οι προηγούμενες γενιές από εμάς' η γενιά των γονιών των γονιών μας' έζησε με πολύ λιγότερα από όσα έχουμε εμείς. Πέρασαν πόλεμο πέρασαν χούντα δεν είχαν ούτε τα βασικά για να ζήσουν και όμως τα κατάφεραν ! 

Εμείς Αν δεν έχουμε ίντερνετ νιώθουμε ότι θα τελειώσει ο κόσμος... 

Πώς ζούσαν αυτοί οι άνθρωποι που δεν είχαν ούτε ίντερνετ ούτε τηλεόραση ούτε χρήματα για διασκεδάσεις ούτε καν αρκετά χρήματα για να τραφούν?

Πόσο τυχεροί είμαστε σήμερα απίστευτα τυχεροί και πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες που ζήσαμε αρκετά καλά γιατί σίγουρα άμα μπορείς να διαβάσεις αυτό το άρθρο σημαίνει ότι έχεις υπολογιστή ή κινητό Οπότε φαντάζομαι θα έχεις και στέγη που είναι πιο βασικό από αυτά ! 

Όταν νιώθετε ότι σας λείπει κάτι σκεφτείτε όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν όχι κινητό υπολογιστή ή χρήματα για να διασκεδάσουν αλλά δεν έχουν ούτε φαγητό για να επιβιώσουν που δεν έχουν στέγη για να προφυλαχτούν από το κρύο τέτοιες μέρες και που δεν έχουν έναν άνθρωπο να τους πει μία καλή κουβέντα.

Αν έχετε όλα αυτά είστε πραγματικά άρχοντας ή βασίλισσα γιατί αυτά είναι ο πραγματικός θησαυρός να έχουμε όσα ακριβώς χρειαζόμαστε και τίποτα παραπάνω και να μπορέσουμε να τα εκτιμήσουμε.

Η Ευτυχία βρίσκεται στους ανθρώπους που μας αγαπάνε και αγαπάμε' στο να έχουμε καλή υγεία πρωτίστως' και στο να μην ανησυχούμε για το αν θα έχουμε φαγητό εάν θα έχουμε μία γωνιά να προφυλαχθούμε από το κρύο.

Διανύουμε δύσκολους καιρούς και ύπουλους ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να περάσει καλά σπίτι του τη στιγμή που κάποιοι άλλοι δεν έχουν ούτε αυτό !

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε και σπίτι σας όσοι μένετε μέσα όλο αυτό τον καιρό αναγκαστικά' μπορείτε να ακούσετε μουσική μπορείτε να διαβάσετε βιβλία μπορείτε να δείτε ταινίες υπάρχουν στο διαδίκτυο υπάρχει μάλιστα και το ErtFlix που είναι δωρεάν κι αρκετά καλό. 

Μπορείτε να επιχειρήσετε να ασχοληθείτε με την κηπουρική να φυτέψετε λουλούδια ή φυτά' να ζωγραφίσετε ή να σχεδιάσετε κάτι ή να δημιουργήσετε μία κατασκευή. 

Να ασχοληθείτε περισσότερο με την οικογένειά σας όσοι έχετε παιδιά ή με τα κατοικίδια σας. Να παίξετε επιτραπέζια ή να ασκηθείτε.

Όλα όσα πραγματικά χρειάζεστε δεν είναι υλικά και επίσης αν έχετε παραπάνω υλικά αγαθά από όσα χρειάζεστε αυτή τη χρονιά κάντε κάτι διαφορετικό βοηθήστε ανθρώπους που έχουν λιγότερα από εσάς ή τίποτα και θα δείτε πόσο όμορφα θα νιώσετε και πόσο χρήσιμοι 🙋💞🌟

Σχόλια

🌻 Αγαπημένα Της Εβδομάδας