Για τα σπιτικά πατατάκια
Τρεις μεγάλες πατάτες τις οποίες κάνω λεπτές φέτες σε λαχανοκόπτη κατόπιν τις ανακατεύω σε ένα μπολ με ελαιόλαδο μία κουταλιά , μισή κουταλιά πάπρικα , ελάχιστη ρίγανη , μία κουταλιά αλάτι και μία κουταλιά του γλυκού λευκό ξύδι. Τις απλώνω σε λαδόκολλα σε μεγάλο ταψί την κάθε λεπτή φέτα πατάτας με μία μικρή απόσταση η μία από την άλλη. Ψήνω στο φούρνο στους 200 βαθμούς αέρα για 20 - 25 λεπτά. Δεν θα χωρέσουν σε ένα μεγάλο ταψί επαναλαμβάνω χωρίς να αλλάξω λαδόκολλα 🥔😊.
Γρήγορη λεμονάδα στίβω ένα λεμόνι και προσθέτω ένα κουτί σόδα δίνει την ίδια αίσθηση με λεμονάδα και δεν έχει ζάχαρη ! 😊😉🍋
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου