Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα οφέλη του σταφυλιού στον οργανισμό μας 🍇

Πριν αρχίσω να σας λέω το πόσο αντιοξειδωτικό είναι το σταφύλι για τον οργανισμό μας και το πόσο καλό κάνει' αφού βοηθάει και στην επιδερμίδα μας' όσοι τουλάχιστον έχουμε δερματικά θέματα .... 

( Εγώ όπως έχω αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο έχω ροδόχρου ακμή' δοκίμασα δύο εβδομάδες να τρώω σταφύλια ως φρούτο και όχι ως κύρια διατροφή όπως λένε τα παρακάτω άρθρα αλλά καταναλώνοντας καλές ποσότητες σταφυλιού' πράγματι διαπίστωσα λιγότερη κοκκινίλα στην επιδερμίδα του προσώπου' αυτό σημαίνει ότι η κατανάλωση του περιορίζει το αυτοάνοσο μου ! )

Θα σας παραθέσω τα links δύο άρθρων που αφορούν τη σταφυλοθεραπεία με την ελπίδα ότι θα δοκιμάσετε μόνοι σας την κατανάλωση αυτού του υπέροχα ωφέλιμου φρούτου που είναι ένας θησαυρός' μία υπερτροφή για το σώμα μας !!! 

Αυτή τη χρονική περίοδο που η υγεία βρίσκεται σε αρκετά δύσκολο δρόμο και πρέπει να θωρακίζουμε περισσότερο τον οργανισμό μας' ο καλύτερος τρόπος είναι η ενίσχυση με τη βοήθεια των φυσικών προϊόντων πέρα από τις βιταμίνες και τα διάφορα συμπληρώματα διατροφής !!! 



Κείμενο Ελένη Σκουτελάκη

Σχόλια

🌻 Αγαπημένα Της Εβδομάδας