Υλικά που χρησιμοποίησα :
2 κουταλιές μέλι θυμαρίσιο (συνεργασία)
3 κουταλιές φυστικοβούτυρο τραγανό χωρίς ζάχαρη (healthy habits)
3 κεσεδάκια γιαούρτι (αγελαδίτσα)
10 περίπου βατόμουρα
Όλα τα παραπάνω υλικά τα ανακάτεψα σε ένα μπολ και κατόπιν το άφησα για μία ημέρα στην κατάψυξη ... 😉
Προτίμησα το τραγανό φυστικοβούτυρο (έχει κομματάκια φυστικιού και πολτοποιημένο φυστίκι) δίνει πραγματικά μια υπέροχη γεύση σε συνδυασμό με το θυμαρίσιο μέλι , τα βατόμουρα αλλά και το γιαούρτι (έχει ανθόγαλα) !
Δροσιστικό και υγιεινό επιδόρπιο 😊🥄🥄🥄🥄🥄
Κείμενο Φωτογραφίες Ελένη Σκουτελάκη
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου